Online Poker strategier Anmeldelse

Hvis du noen gang har spilt online poker, kan navnet “Danish Dragon” ringe en klokke. Et par kompiser av meg og meg gjør meg til å spille Sit-N-Gos i løpet av søndagens sportsdag. Vi kom over denne fyren som tok ut folk til venstre og høyre i denne store online turneringen, og fant ut at det ikke var noe annet enn Kim Birch. En levende legende i seg selv, men enda viktigere en vellykket pokerspiller.

Uansett, etter at vi leste all informasjonen som var tilgjengelig, var det på tide å slå på netttabellene og se hvor vellykket vi ville bli. Tydeligvis kjøpte vi dette fordi vi ikke gjorde det så bra det meste av tiden. Vel, la oss bare si at vi mistet mer enn vi vant. Så da min venn Jason spilte sin første 9-spiller SNG, var det en stor suksess på 2. plass. Scotts første runde landet ham i tredje, og jeg tok også en tredjedel.

En ting å forstå er at vi var typen spillere som ville kaste $ 20 til en konto og bare spille de små $ 1,50 og $ 1,75 bordene. Etter ti eller så spill, var alle pengene borte og vi likte vår lille natt med gambling. Det er derfor det er så bra nyheter å rapportere en seier til alle som lytter. Vi pleide å bringe amatør til et helt nytt nivå, men etter å ha lest Online Poker Strategies, kan du sette oss i pluss-kolonnen.

Egentlig alle av oss. Så langt i år har jeg tatt litt over $ 5000 på netttabellene. Mine venner spiller litt mer enn jeg gjør så deres fortjeneste er mye mer, men jeg ønsket virkelig å gi deg et realistisk tall for å se i stedet for alle disse seksfigures inntektssammensetningen. Sannheten er at jeg ikke har tid til å spille poker 24/7. Når jeg har ledig tid, er det imidlertid fint å vite at jeg allerede skal vinne før jeg kommer i gang. Online Poker Strategies informasjon var et uvurderlig verktøy.

Hør, den fem grand er strukket over hele fotball sesongen. Vel, i det minste den vanlige sesongen siden vi reiser utenfor hjemmet for playoffs. Så i fire måneder, laget jeg denne typen penger. Det kom ut til å være noe som $ 280 i helgen, men for noen mennesker er dette en hel uke med lønn. Jeg kan ikke klage, og hvis du bare visste hva vennene mine gjorde, ville det gjøre deg syk. Jeg er bare goody-goody i gruppen og tror det er mer til livet enn bare poker.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *